Amb el cotxe al cul

Una part del carrer Manlleu serà per a vianants i aquí pau i després glòria. Tothom content. Els comerciants els primers i amb tota la raó. Després de cinc mesos esquivant tanques, pols i fressa els deixaran un carrer de bon lluir, amb centenars de vianants encantats de passejar i, tot sigui dit, de comprar. I els conductors?
Pels conductors no pateixin, que ja ni se'n recorden d'aquest tram de carrer, sobretot perquè per arribar-hi abans s'ha de creuar el Passeig, i des que el van arreglar circular-hi amb el cotxe és un ai constant: ai que hi ha una furgoneta mal aparcada i no puc passar, ai que m'emporto tres retrovisors, ai que m'adormo veient com cent persones travessen pel pas de vianants... Quina mandra... Això sí, la conversió en zona de vianants del carrer Manlleu portarà canvis de sentit en alguns carrers adjecents i només de pensar en les voltes que haurem de donar per arribar a segons on ja em ve mareig.
Caldrà fer anar les cames o utilitzar el bus urbà, que diuen que està molt bé, però que per a molts és un misteri. La majoria encara anem tot el dia amb el cotxe enganxat al cul. 

Publicat a EL 9 NOU, 6 de novembre de 2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada