La taula del rei Artús

Mentre aquesta setmana Mariano Rajoy s'entretenia jugant d'amagatotis amb els seus hilillos en algun racó de la Moncloa, el rei Artús s'afanyava a convocar els cavallers al voltant de la taula rodona, d'una banda, i, de l'altra, els periodistes, en aquest cas, al voltant dels prohoms. L'objectiu: lluitar contra el Gran Mal que amenaça de destruir el reialme i, de passada (o sobretot), que se sàpiga que aquí es fan coses. Després de donar-hi voltes durant dues hores els convocats van emetre el solemne veredicte. Amb tres paraules, que diria el torero: "Cal fer net". Sentència que, com a mínim, es mereix ara mateix un punt i a part.
Per demostrar que aquí anem per feina res millor que desenterrar un acord signat pels partits catalans fa 12 anys i que es veu que encara no han tingut temps de complir. Què, un altre punt i a part?
Haurem d'esperar a les conclusions que surtin de la propera reunió al voltant de la taula rodona per saber si, més enllà de la parafernàlia mediàtica que han muntat, a la cort del rei Artús tenen la intenció d'actuar de debò. Vull dir, si tenen clar que per fer net el més fàcil és deixar-se d'Excaliburs i passar l'escombra. Començant pel portal de casa.

Publicat a EL 9 NOU, el 8 de febrer de 2013
Foto: Pere Virgili/ Diari Ara

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada